icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Dag van het Erfrecht 22 maart 2019

Dag van het Erfrecht 22 maart 2019

Hulp bij de afwikkeling van een nalatenschap
Er komt veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat. Wie zijn de erfgenamen, wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en/of verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur, hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind? Op deze en andere vragen kan een erfrechtadvocaat antwoord geven.

Op vrijdag 22 maart 2019 vindt de eerste landelijke Dag van het Erfrecht plaats. Daarbij wordt aandacht gevraagd voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Loop deze dag gerust even binnen om vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met Kooi advocaten om meer informatie te krijgen over alles wat met de afwikkeling van een nalatenschap te maken heeft. Mocht u die dag niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Kooi Advocaten voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 0519 29 69 69 of per e-mail dokkum@kooiadvocaten.nl.

Kom langs of neem contact op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ voor een vrijblijvend advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen.

De koffie staat klaar!