icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Lisa Alstein

Lisa Alstein

Lisa Alstein

Lisa is tijdens haar rechtenstudie gaan werken bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden en Groningen als griffier bij de sector Jeugd. Sinds januari 2020 is Lisa verbonden aan Kooi Advocaten en heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur. Vanaf haar beëdiging in 2020 werkt zij als advocaat aan familiegerelateerde kwestie als (echt) scheidingen, alimentatie, gezag/omgang, geschillen over de kinderen en het huwelijks- en relatievermogensrecht. De sociale kant van het vak spreekt haar aan en ze wil zich graag inzetten voor cliënten bij het oplossen van juridische vraagstukken en cliënten helpen in een moeilijke periode.

Lisa haar aanpak is betrokken en oplossingsgericht. Zij streeft naar een oplossing in overleg. Ook na een scheiding blijven ex-partners als ouders aan elkaar verbonden en zijn duurzame afspraken essentieel. Mocht het tot een procedure komen, dan zet Lisa zich voor 100% in voor een positief resultaat. Uw belang als cliënt staat hierbij voorop.

Als nichekantoor beschikken wij over een specifieke kennis van het personen- en familierecht en het erfrecht. Kooi Advocaten heeft een hecht team van 4 familierecht advocaten, die graag klaarstaan om uw belangen te behartigen.