icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Advocaten

Baukje Kooi 

Baukje Kooi is de naamgever van Kooi Advocaten en al sinds 1996 werkzaam als echtscheidingsadvocaat. Sinds 2003 heeft zij haar eigen kantoor in Dokkum. Baukje heeft ruime ervaring op het gebied van alles wat met familierecht te maken heeft.

Lees meer over Baukje

Chantal Bosch

Mr. Chantal Bosch is sinds 2002 werkzaam als advocaat in Friesland. Zij heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht en psychiatrisch recht. Chantal is een nuchtere, praktische, Friese advocaat die het maximale uit iedere zaak probeert te halen.

Lees meer over Chantal

Baukje Hiemstra

Baukje Hiemstra is in 2002 beëdigd tot advocaat. Zij heeft zich gespecialiseerd in het erfrecht en familierecht. Het erfrecht bepaalt wat er moet gebeuren met het vermogen na overlijden. Baukje is in staat om op een duidelijke manier een testament uit te leggen. 

Lees meer over Baukje

Lisa Alstein

Lisa Rosemarijn Alstein is als advocaat werkzaam bij Kooi Advocaten. Lisa is begonnen bij Kooi Advocaten als juridisch medewerker maar is inmiddels be√ędigd als advocaat. Lisa heeft zich tijdens haar opleiding gespecialiseerd in het privaatrecht, waaronder het aansprakelijkheidsrecht en het personen- en familierecht.

Lees meer over Lisa