icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Nederlands kampioenschap voor mbo-ers

Nederlands kampioenschap voor mbo-ers

Officieel heet het Skills The Finals, maar je mag het ook het Nederlands Kampioenschap voor mbo’ers noemen. Studenten van Friese Poort, Friesland College en Nordwin strijden mee om het goud. Achthonderd finalisten mogen zich drie dagen lang voor het oog van medestudenten, klasgenoten, familie, vrienden en andere belangstellenden meten: wie is de beste kok, de beste meubelmaker, schoonheidsspecialiste, autotechnicus, juridisch dienstverlener of onderwijsassistent? Tot deze club van finalisten behoort Noa Vrieswijk. Zij strijdt in de categorie juridische dienstverlening. In 2018 liep zij stage bij Kooi Advocaten. Na haar stage is zij nog steeds bij ons kantoor te vinden. 

In de Leeuwarder courant van 3 maart 2020 is een artikel gewijd aan Skills the Finals in het WTC Expo. Ook Noa staat hierbij met 'Mensen dankzij het recht verder helpen'. U kunt het artikel lezen in de volgende link: 

https://www.lc.nl/friesland/Nederlands-Kampioenschap-voor-mbo’ers-wie-zijn-de-beste-vaklieden-25415534.html1?utm_medium=article_sharing&utm_source=email